Website is aangepast

De website www.vogelwijkenergiek.nl is aangepast. Behalve nieuwsberichten staat er nu ook informatie op over de activiteiten die we als vereniging uitvoeren (zie menu “activiteiten”) . Tevens voegen we algemene informatie over duurzaamheid toe (zie menu “Informatie duurzaamheid”). De menu’s staan boven in uw scherm.

Deze informatie zal stap voor stap worden gevuld en uitgebreid.

Bij activiteiten is nu informatie opgenomen over de windmolen, bezuinigen op uw watergebruik en over zonnepanelen. Het verhaal over watergebruik is eerder rondgestuurd en opgenomen in ons Vogelwijkblad. De informatie over zonnepanelen is eerder rondgestuurd aan degenen die zich expliciet hadden aangemeld als belangstellende. Het staat nu permanent op de website op, zodat het altijd eenvoudig te vinden is, en geactualiseerd kan worden.

Bij informatie over duurzaamheid wordt een algemeen gedeelte opgenomen, waarin u bijvoorbeeld kunt vinden waarvoor de gemiddelde Nederlander energie gebruikt en in welke onderlinge verhoudingen. Tevens zijn een aantal waarden opgenomen van Gas- en Elektriciteitsverbruik in de Vogelwijk.
Tevens vindt u aparte pagina’s met informatie over specifieke onderwerpen als isolatie en alternatieve opwekking van (uw eigen) energie.