Doe mee en word lid

 

Vogelwijk Energie(k) is een vereniging die is opgericht en wordt gerund door enthousiaste en gedreven wijkbewoners. Inmiddels geldt Vogelwijk Energie(k) als voorbeeld voor talrijke energiebesparingsinitiatieven in Haagse wijken, maar ook in de rest van het land. Hoe meer wijkbewoners meedoen, hoe groter het succes, en hoe meer we als wijk bijdragen aan de strijd tegen de klimaatverandering en voor een nog prettiger woon- en leefklimaat. Daarom is het belangrijk dat ook u lid wordt!  Het lidmaatschap kost € 15 per jaar.

Als u na 1-7 lid wordt, geldt uw contributie ook voor het volgende jaar.

De vereniging helpt haar leden bij het klimaatneutraal maken van de woning en het besparen op de energielasten.  Leden kunnen een energieadvies voor hun woning laten opstellen met hoge korting en voor het uitvoeren van de aanbevolen maatregelen gebruik maken van aantrekkelijke regelingen met lokale uitvoerders.

Meer over het energieadvies en kortingen…

We organiseren verschillende activiteiten: van het uitwisselen van ideeën, het uitzoeken en stimuleren van besparende maatregelen en groene stroom tot het opwekken van onze eigen duurzame energie. Uw contributie is door uw besparing op energiekosten dan ook snel terugverdiend.

Zo wordt u lid

voornaam (verplicht)

achternaam (verplicht)

email (verplicht)

adres (verplicht)

postcode(verplicht)

telefoonnummer

Vul de onderstaande "rare" lettertekens in het vak
captcha