15 Februari VVEs Sportlaan @ Quick kantine

Samenwerken aan het verduurzamen van de flatcomplexen aan de Sportlaan en Ranonkelstraat

Naar aanleiding van de succesvolle eerste bijeenkomst afgelopen oktober organiseren wij een volgende bijeenkomst op donderdagavond 15 februari 2024 (8pm in de sportkantine van Quick) over samenwerking bij het verduurzamen van de flatcomplexen. Daarbij wordt gedacht aan het uitwisselen van informatie en waar mogelijk het collectief organiseren.

Lees een verslag van de eerste bijeenkomst in het wijkblad van oktober (p38-39): https://vogelwijkdenhaag.nl/wp-content/uploads/wijkblad/wb202311.pdf

Verder nodigen wij eenieder uit om de tot nu toe verzamelde informatie aan te vullen: https://www.vogelwijkenergiek.nl/samenwerking-grote-vves-sportlaan-ranonkelstraat/. Wat is de status in Uw VVE? Welke studies heeft Uw VVE uitgevoerd of welke vragen leven er nog? Welke flatbewoners willen zich aanmelden voor een initiatiefgroep.

Bij de volgende bijeenkomst op 15 februari willen we ten eerste de gelegenheid bieden om meer informatie uit te wisselen, en is ook de gelegenheid voor een initiatiefgroep om concrete acties in gang te zetten. Vogelwijk Energie(k) is graag bereid om met daad en advies te helpen bij de uitvoering.