Vogelwijk Energiek bij laatste drie kanshebbers ‘Groene Parel Award’!

Vogelwijk Energie(k) is door deskundigen en de Jury van het Blomberg Instituut genomineerd voor ‘de Groene Parel Award’. Sinds de bekendmaking van de nominaties kan iedereen zijn stem uitbrengen via www.groeneversnelling.nl/award

De spanning loopt op! Vogelwijk Energiek zit bij de laatste drie kanshebbers!

Publieksstemmen kunnen tot 7 december uitgebracht worden, daarna is stemmen niet meer mogelijk. Kortom, geef Vogelwijk Energiek het laatste zetje en stem!

Het Blomberg Instituut reikt jaarlijks deze prestigieuze ‘Groene Parel Award’ uit voor innovatieve projecten op het gebied van duurzaamheid en klimaat, om deze kansrijke projecten in de schijnwerpers te zetten. De winnaar van deze prestigieuze prijs ontvangt een kunstwerk en kan rekenen op bijbehorende publiciteit.

Na diverse, intensieve beoordelingsrondes door vakpubliek en de deskundige vakjury zijn de volgende 3 projecten genomineerd voor de spannende finale van De Groene Parel Award 2010: Energieteams in de buurt (Gemeente Sittard-Geleen); Energyweb Moerdijk (Gemeente Moerdijk) en ons eigen Vogelwijk Energie(k).

Doe mee en stem! Volg deze link >>>