Rij mee in de Schone Lucht Rally!

Op zaterdagmiddag 20 september worden in het hele land 8 elektrische autorally’s gereden, maar de allerleukste en allergrootste is de hoofdrally in Den Haag. Haagse elektrische rijders kunnen bovendien gratis meedoen – met of zonder eigen elektrische of plug-in hybride auto.
Er is nog meer: een vrijblijvend E-Symposium incl. lunch, een E-paviljoen met E-autoshow, een E-borrel…  kortom, een ideale gelegenheid om meer te weten te komen over elektrisch rijden en ervaringen uit te wisselen. Aan de rally doen vele politici, topbestuurders en EV-rijders mee. Vogelwijk Energie(k) ook, natuurlijk!

Ook leuk voor de kinderen

De rally is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar: zij kunnen navigeren met een voor hun leeftijd aangepast routeboek. ‘Vet cool’!
Met of zonder eigen auto
Diverse autodealers, importeurs en organisaties stellen demo-auto’s ter beschikking, voor diegenen die niet beschikken over een eigen elektrische auto.
Gratis deelname
De normale inschrijvingsprijs is € 40,-, maar de Gemeente Den Haag biedt haar elektrische rijders gratis deelname aan het evenement aan. Maak gebruik van dit aanbod door bij inschrijving de kortingscode SLR2014G  te vermelden.

Meer informatie en inschrijven…