Gratis LEDlamp voor (nieuwe) leden!

Leden van Vogelwijk Energie(k) kunnen een duurzaam lichtpuntje tegemoet zien in deze donkere dagen voor de feestdagen: zij krijgen een superzuinige, dimbare en mooi warmwit licht verspreidende LEDlamp cadeau om op prettig verlichte wijze hun in deze tijd van het jaar oplopende energieverbruik toch nog verder terug te dringen.
De 10W LEDlamp die we aanbieden heeft een lichtopbrengst van 806 Lumen – dat is meer dan van een 60W gloeilamp!

LEDverlichting voor het hele huis

Tegenwoordig zijn LEDlampen verkrijgbaar in een reeks van ‘kleurtemperaturen’, van Vkoel wit tot extra warm wit, al dan niet dimbaar – en ze zijn er in alle soorten en maten voor verschillende fittingen. Ze zijn daardoor geschikt voor allerlei doeleinden, van leeslicht tot sfeerverlichting. Ze floepen net als gewone gloeilampen meteen aan en hebben dus niet het nadeel van een lange inschakeltijd, zoals spaarlampen. LEDlampen zijn nog zuiniger dan spaarlampen en zeer duurzaam; ze gaan maar liefst 50 x langer mee dan een gloeilamp en 5 x langer dan een spaarlamp! Met name LED spots zijn wel 5x zuiniger dan halogeenspots en in het algemeen 1-op-1 vervangbaar!

Voor alle leden

Dit aanbod geldt ook voor nieuwe leden die zich nu aanmelden via info@vogelwijkenergiek.nl  en hun contributie (€ 25, geldig t/m 31 december 2015) meteen betalen.

Neem mee die lamp!

Leden die de informatiebijeenkomst van 25 november bijwonen, kunnen hun lamp meteen meenemen. Wie niet kan komen krijgt de lamp thuisbezorgd.