Ervaringen uitwisselen

Op de laatste bijeenkomsten van VwE is de sterke wens uitgesproken om wijkbewoners die plannen hebben tot verduurzaming van hun woning in contact te brengen met anderen in de wijk die daarmee al ervaring hebben opgedaan. Daartoe openen we een speciale pagina op onze website.  Hierop vindt u de namen van de eerste ‘energie ambassadeurs’: mensen die zich bereid hebben verklaard mede-wijkbewoners thuis te ontvangen en hun ervaringen met bepaalde maatregelen te delen. Op de website geven zij een korte beschrijving van de maatregelen die ze hebben genomen en waarmee ze u op weg kunnen helpen.

Dat kan lopen van isolatie van dak, vloer en/of (spouw)muur, dubbel of driedubbel glas, zonnepanelen, elektrische warmtepomp, opslag van warmte of elektriciteit, tot en met autodelen en elektrisch rijden.

We roepen hierbij anderen op zich eveneens op te geven. Stuur daartoe een mailtje met uw gegevens naar info@vogelwijkenergiek.nl, met een indicatie van de door u getroffen maatregelen of apparaten waarover u anderen wegwijs kunt maken. Vindt u het bezwaarlijk uw adres en/of email te vermelden, dan kan VwE als tussenpersoon fungeren.