Zomeractie – inruil koel/vries combinatie en wasdroger

Evenals vorig jaar heeft Vogelwijk Energiek met de firma Stadhouder een actie opgezet, waarbij oude, veel energie gebruikende apparaten met korting vervangen kunnen worden door moderne apparaten, die vaak minder dan de helft energie gebruiken.

Het betreft enerzijds de aankoop van een Bosch koelkast met A+++ label. Indien u uw oude koelkast of koel/vriescombinatie inruilt krijgt u een korting van €75 op de prijs. Daarbovenop krijgt u als lid van Vogelwijk Energiek een premie van €65. Het totale voordeel van €140 geldt dus alleen bij inruil van uw oude apparaat, dat Stadhouder meeneemt bij levering van uw nieuwe.

Iedereen weet dat wasdrogers enorme energieslurpers zijn. Het is en blijft dus het beste uw wasgoed binnen dan wel buitenshuis aan de lijn te drogen te hangen. Maar als u, om welke reden dan ook, niet zonder elektrische droger kunt, deze heeft staan en geregeld gebruikt, dan is het de moeite waard te overwegen uw oude apparaat in te ruilen voor een modern, veel minder stroom verslindend exemplaar. De nieuwe zg. warmtepompdrogers zijn in aanschaf iets duurder dan conventionele drogers, maar gebruiken tot 60% minder energie. De zomer-inruilactie stelt u in staat tegen dezelfde voorwaarden als hierboven genoemd uw oude wasdroger te vervangen, dus een totale korting van €140, indien u uw oude droger inruilt. Het A++ dan wel A+++ label geeft de garantie dat uw nieuwe droger veel zuiniger is. Overleg met Stadhouder welk model het beste bij u past.

Meer informatie over de beschikbare apparaten kunt u lezen in de folders (koelkast, wasdroger). Let niet op de daar genoemde prijzen en kortingen, maar neem kontakt op met de firma Stadhouder aan het Thomsonplein. Ook als de getoonde apparaten niet aan uw wensen voldoen, kan Stadhouder u wellicht met een ander model tegemoet komen. De actie loopt tot medio oktober.

Voor vragen of opmerkingen over deze actie: info@vogelwijkenergiek.nl.