Veel nieuwe gezichten en veel vragen bij presentatie van het 5-stappen plan waarmee tot 30% gas kan worden bespaard

Zaterdagmiddag 14 januari mochten we veel nieuwe wijkbewoners verwelkomen in de Heldringschool. Desgevraagd geeft het grootste deel van de aanwezigen aan dat ze gekomen zijn vanwege de brief van de gemeente. Compliment dus voor de stadsdeeldirecteur die de wijkbewoners uitnodigde voor de bijeenkomst en ook zelf het welkomstwoord deed.

Het inhoudelijke deel werd verzorgd door Energiecoach Jelle de Jong, zelf actief in zijn wijk Duinoord. Zijn presentatie kunt U terugkijken via deze link. De hoeveelheid vragen uit de zaal maakt duidelijk dat veel mensen met de problematiek bezig zijn en er veel behoefte is aan duidelijkheid en ondersteuning.

Ten slotte geeft de voorzitter een korte toelichting op de activiteiten van Vogelwijk Energie(k) en hoe bewoners meer informatie en advies kunnen vinden. Deze informatie kunt U op deze website terugvinden. Een groot deel van de aanwezigen maakt tot sluitingstijd enthousiast gebruik van de mogelijkheid om het vragen en dilemma’s te bespreken met de aanwezige energiecoaches.