Informatiemarkt en Algemene Leden Vergadering

Voor in uw agenda:

Op 25 april 2016 om 20:00 uur organiseert Vogelwijk Energie(k) weer een informatiemarkt en ledenvergadering in de Heldring voor leden en andere buurtbewoners. Informeel en vrijblijvend van gedachten wisselen met installateurs en leveranciers waar we in de wijk goede ervaringen mee hebben. Zij kunnen u adviseren en helpen met de installatie van zonnepanelen, isolatie, warmtepompen en andere duurzame maatregelen.

Warmtepompen en subsidie

Tijdens deze informatiemarkt besteden we ook bijzondere aandacht aan warmtepompen. De overheid heeft hiervoor dit jaar een mooie subsidieregeling (ISDE). Deze knappe apparaten kunnen uw huis veel efficiënter verwarmen en zijn snel rendabel bij een groter gasverbruik, zoals veel huizen in de Vogelwijk hebben. Als U een gasverbruik heeft hoger dan 3000 m3/jaar, en U hebt de meest voor de hand liggende isolatiemaatregelen al genomen, en idealiter bent U toch al toe aan een nieuwe CV ketel, dan is er een grote kans dat een warmtepomp voor U interessant is. Als U niet wilt wachten op de informatieavond, neemt U dan gerust nu al contact op met info@vogelwijkenergiek.nl en we zullen U graag van informatie voorzien en eventueel in contact brengen met enkele installateurs met wie we in de wijk goede ervaringen hebben.

Algemene Leden Vergaderingen

Diezelfde avond houden we ook de Algemene Ledenvergaderingen van de Vereniging Vogelwijk Energie(k) en Zonnevogel Coöperatie. De leden van de ZonneVogel krijgen hiervoor nog een aparte uitnodiging met de bijbehorende stukken, waaronder het (financiële) jaarverslag.