Elektrische Vogelwijkdeelauto, doe mee met de proef!

Elektrisch autorijden raakt steeds meer ingeburgerd.  En het delen van een auto met je buurtgenoten kan ook financieel zeer aantrekkelijk zijn. Het combineren hiervan past uitstekend bij de doelstellingen van uw Vogelwijk Energie(k): Naar een energieneutrale Vogelwijk per 2025, zonder dat dit ons meer kost.

Onze wijkgenoot Evert-Jeen van der Meer van Aon Risk Solution, die al aan zijn tweede elektrische auto toe is, de ANWB en Vogelwijk Energie(k) hebben daarom het initiatief genomen om in de Vogelwijk een groep wijkgenoten te zoeken en in staat te stellen een duurzame auto op een goedkope manier te delen: een elektrische deelauto, inclusief een centrale laadpaal in onze wijk.

Niet gratis, maar wel veel goedkoper dan uw eigen (tweede) auto die de meeste tijd voor de deur stil staat.

We beginnen met een proef, hopelijk nog voor de zomervakantie.

Bent u geïnteresseerd om mee te doen of gewoon nieuwsgierig?

Noteert u donderdagavond 14 maart alvast in uw agenda! Dan organiseren wij een voorlichtings- en discussiebijeenkomst voor u.

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en de bijeenkomst. U kunt zich aanmelden voor emailberichten over de electrische Vogelwijkauto via vogelwijkenergiek@gmail.com. Ook uw suggesties om het succes van onze proef te vergroten zijn daar van harte welkom.