Elektrische deelauto is er

Na de pilot van een aantal jaar geleden hebben we eindelijk weer een elektrische deelauto in de wijk, gerealiseerd met steun van Vogelwijk Energie(k). Onze wijkgenote Nancy Arkema vertelt:

Toen mijn oude autootje afgeschreven werd, wilde ik graag gebruik gaan maken van een elektrische deelauto. Toen bleek dat er in de Vogelwijk nog geen beschikbaar was heb ik zelf het initiatief genomen. Ik kwam daarbij terecht bij Vogelwijk Energie(k), die al enige tijd een aantrekkelijk aanbod hadden om elektrische deelauto’s te stimuleren.

Ik verhuur de Renault Zoë via Snappcar (www.snappcar.nl). Ik nodig wijkbewoners die af en toe een auto willen gebruiken, of eens elektrisch willen rijden, dan ook graag uit om de Zoë uit te proberen. 

Nancy Arkema, Talinglaan 8.

 

De voorwaarden voor steun van Vogelwijk Energie(k) voor een elektrische deelauto vindt u hier. ( Zie wijkactie )