Informatiemarkt en ALV op 25 april 2016 – Aankondiging

 Informatiemarkt

Op 25 april 2016 om 20:00 uur organiseert Vogelwijk Energie(k) weer een informatiemarkt voor leden en andere buurtbewoners. Informeel en vrijblijvend van gedachten wisselen met installateurs en leveranciers waar we in de wijk goede ervaringen mee hebben. Zij kunnen u adviseren en helpen met de installatie van zonnepanelen, isolatie, warmtepompen en andere duurzame maatregelen. En ook: presentaties boordevol interessante en nuttige informatie.

ALV Vogelwijk Energie(k)

De Algemene Leden Vergaderingen van zowel de Vereniging Vogelwijk Energie(k) als van de Zonnevogel Coöperatie worden ook die avond gehouden. We vertellen dan wat er gebeurd is, wat we gaan doen, en bij de ZonneVogel presenteren we hoeveel we “verdiend” hebben.

ALV ZonneVogel

De leden van de ZonneVogel krijgen nog een aparte uitnodiging met alle stukken:

Warmtepompen en subsidie

Tijdens deze informatiemarkt besteden we ook bijzondere aandacht aan warmtepompen. De overheid heeft hiervoor dit jaar een mooie subsidieregeling (ISDE). Deze knappe apparaten kunnen uw huis veel efficiënter verwarmen en zijn snel rendabel bij een groter gasverbruik, zoals veel huizen in de Vogelwijk hebben. Als U een gasverbruik heeft hoger dan 3000 m3/jaar, en U hebt de meest voor de hand liggende isolatiemaatregelen al genomen, en idealiter bent U toch al toe aan een nieuwe CV ketel, dan is er een grote kans dat een warmtepomp voor U interessant is. Als U niet wilt wachten op de informatieavond, neemt U dan gerust nu al contact op met info@vogelwijkenergiek.nl en we zullen U graag van informatie voorzien en eventueel in contact brengen met enkele installateurs met wie we in de wijk goede ervaringen hebben.