Gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen

Deelnemers aan deze actie* profiteren van vele voordelen:

  • 8-12% rendement door collectieve korting

  • Speciale burenkorting: trek uw buur over de streep en krijg allebei een WakaWaka cadeau (of een extra korting)

  • Teruggave van BTW

  • Een opwekgarantie per zonnepaneel o.b.v. ligging van uw dak

  • Keuze uit panelen die het beste aansluiten bij de daken van de Vogelwijk

  • Flexibel maatwerk voor oudere woningen, elk daktype

  • Ontzorging van het hele traject

Een nieuw, laagdrempelig buurtcollectief voor zonnepanelen op uw eigen dak, speciaal voor de Vogelwijk. Elke afzonderlijke installatie wordt afgestemd op de specifieke mogelijkheden van het dak en de wensen van de bewoners. Maatwerk met alle voordelen van gezamenlijke inkoop!

Zonnepanelen zorgen voor meer hernieuwbare energie en minder CO2-uitstoot, en verhogen de waarde van uw huis – zie recente, onafhankelijke onderzoeksresultaten: klik hier. 

Deze actie in samenwerking met Energy Guards borduurt voort op soortgelijke, zeer succesvolle projecten in de wijken Archipel & Willemspark en het Statenkwartier. Energy Guards is als partner geselecteerd op basis van transparante, concurrerende prijzen en een ruime ervaring met installatie en afwerking in oudere woningen.

U kunt kiezen uit verschillende soorten panelen, rekening houdend met het belang van esthetische aspecten voor het beschermd stadsgezicht van de Vogelwijk. Voor geen van de aangeboden panelen is overigens een vergunning vereist.

Mail naar info@energyguards.nl voor een vrijblijvende offerte inclusief een deskundige schouw van uw dak.

*Actievoorwaarden gelden voor leden van Vogelwijk Energie(k). Nog geen lid? Als u zich nu aanmeldt, bent u voor € 25 lid tot eind 2017. U krijgt dan ook nog een spaarlamp cadeau!